Aplicatia de cautare joburi pentru iPhone

Dupa instalarea aplicatiei, candidatii se pot inregistra pe CarieraNoua.ro si pot cauta si aplica la joburile care prezinta interes. Prin intermediul aplicatiei pentru iPhone se pot crea alerte de joburi, se pot salva anunturi pentru a fi revizuite/comparate intr-un moment ulterior sau pot fi transmise prietenilor interesati de astfel de oportunitati.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina aplicatiei de joburi pentru iPhone.

Aplicatia de cautare joburi pentru Android

Dupa instalarea aplicatiei, candidatii se pot inregistra pe CarieraNoua.ro si pot cauta si aplica la joburile care prezinta interes. Prin intermediul aplicatiei pentru Android se pot crea alerte de joburi, se pot salva anunturi pentru a fi revizuite/comparate intr-un moment ulterior, sau pot fi transmise prietenilor interesati de astfel de oportunitati.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina aplicatiei de joburi pentru Android.

Versiune site optimizata pentru mobile

Varianta de site pentru mobil este pentru candidatii care doresc sa acceseze portalul CarieraNoua de oriunde si oricand. Direct de pe mobil, candidatii pot cauta joburi si aplica la ofertele de angajare de interes sau pot crea alerte de joburi. Versiunea de portal pentru mobile ofera posibilitatea candidatilor sa–si administreze profilul, CV-ul sau sa salveze joburi direct in contul de candidat.