Profil de Candidat

Cu solutia de CV parsing poti sa-ti creezi rapid un profil de candidat. Un profil online bine completat ajuta candidatii sa fie gasiti in functie de abilitatile si cunostintele pe care le au si nu datorita numarului sau concentratiei de cuvinte cheie utilizate. Utilizeaza filtrele de vizibilitate a profilului tau pentru diferiti angajatori sau alege optiunea “ CV anonim”, daca doresti nepublicarea datelor tale de contact.

Aplicatii online

Aplica la joburi prin simpla adaugare a CV-ului si scrisorii de intentie. Contul de candidat nu este obligatoriu (totusi, recomandat) pentru vizitatorii care doresc sa aplice la anunturile de angajare pe CarieraNoua.ro

Cautare simplificata

Cauta si selecteaza locuri de munca utilizand diferite criterii de cautare: regiune, tara, oras, domeniu de interes sau cuvinte cheie. Vizitatorii site-ului isi pot seta alerte de joburi in functie de criteriile de cautare joburi. Este o metoda prin care se scuteste mult timp.

Alerte de joburi

Cu ajutorul  alertelor de joburi sunteti informati prin email despre ofertele de angajare interesante. Frecventa alertelor poate fi selectata: zilnic, saptamanal sau lunar.